Inschrijven

Vanaf dit jaar zullen de inschrijvingen volledig online plaatsvinden. Kies voor je begint of je je als nieuw lid wilt aansluiten, of als je je als bestaand lid wilt herinschrijven voor dit scoutsjaar.

Dit jaar is het nieuwe scoutsthema 't zal wel zijn. Na de inschrijving krijg je dit jaarteken om op je scoutshemd te hangen. Meer info over het nieuwe jaarthema vind je hier.

Ondervind je problemen bij het inschrijven? Aarzel niet om contact op te nemen met onze secretaris: Lucas Veys (lucas.veys1@gmail.com, 0473 37 64 31).

Bestaand lid

In plaats van het jaarlijkse inschrijfstrookje in onze brievenbus te stoppen, werken we dit jaar met een online invulformulier, zorg dat je alles correct invult. De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van het lidgeldbedrag van € 35 naar BE45 7390 1659 5889, met als mededeling de naam van het kind.

Nieuw lid

Nieuwe leden zijn altijd welkom om eens te komen proeven van het scoutsleven, voel je vrij om eens langs te komen alvorens je definitief in te schrijven. Je vindt ons elke zaterdag tussen 14 uur en 16 uur 30 aan onze lokalen aan het sportstadion in Ingelmunster!

Kijk gerust eens op de takkenpagina om te zien wat wij allemaal te bieden hebben, of neem contact met ons op voor een woordje uitleg via onze contactpagina.